Acupunctuur en kruiden geneeswijze praktijk Zhong Long
Praktijk voor Chinese Geneeswijze Zhong Long

Behandeling bij praktijk voor Chinese Geneeskunde Zhong Long

Zhong Long is een internet praktijk en we werken om die reden vooral met kruiden. Voor behandelingen waarbij acupunctuur en/of Tuina massage belangrijk is verwijzen we naar collega's. We overleggen daarbij onderling over de behandeling en de voortgang daarvan. Een consult via de telefoon of internet gaat met Whatsapp, Jitsi of Zoom. Ik vind het erg belangrijk om uw situatie uitgebreid te bespreken en uit te leggen hoe klachten ontstaan. Ook als is een telefonisch consult niet hetzelfde als een real-life consult ervaren patienten het toch als prettig en effectief.

Wat we voor U kunnen doen in vogelvlucht

In principe behandelen we alle aandoeningen maar zijn gespecialiseerd in:

Hoe gaat dat?

Mijn favoriete uitspraken:

Om een afspraak te maken met:
Whatsapp of SMS naar 06- 12.90.40.91, pamela.vdvleuten@protonmail.com

Pamela van der Vleuten

Pamela van der Vleuten is een van de weinige TCM herbalisten in Nederland. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring en beheerst ook de disciplines acupunctuur en Tuina massage.


Menstruatieklachten goed te behandelen

Veel vrouwen hebben last van klachten rond de menstruatie. Ze gaan er vanuit dat het erbij hoort. Met acupunctuur en kruiden zijn klachten rond de cyclus echter goed te verhelpen. Meer weten over menstruatieklachten


Nieuw!! Behandeling van uw huisdier

In de loop van de jaren heb ik de nodige huisdieren behandeld. Meestal huisdieren van patienten waarbij ik op basis van mondelinge informatie kruiden (in druppelvorm) voorschreef. Wat opviel is dat dieren ontzettend snel en goed reageren op behandeling. Zo was er een bouvier die vanwege gewrichtsklachten een spuitje zou krijgen van de direnarts. Na 2 weken kruiden kon hij weer mijn zijn vriendjes (een stuk of 10 Jack Russels!!) rennen alsof er niets aan de hand was.